Wie zijn wij

Missie

Onze missie is, dat bij 50% van de woningen die verkocht worden, bij sleuteloverdracht, direct energiebesparende voorzieningen worden uitgevoerd. Dit om zo het energieverbruik per woning terug te dringen.

Maak kennis met ons

123geldbesparen B.V. is een initiatief van Harald Meurders en Bonnie Allart. De afgelopen 15 jaar zijn hun wegen regelmatig gekruist om elkaar te helpen hun bedrijven te laten groeien.

In 2017 is het dan tijd om de kennis van beide te bundelen, om zo hun steen bij te dragen aan het milieu.

Harald Meurders

Harald Meurders is eigenaar van de franchiseformule De Huizenbemiddelaar. Deze makelaarsketen heeft ongeveer 40 vestigingen door heel Nederland. Daarnaast is hij jaren hypotheekadviseur geweest.

Harald richt zijn aandacht bij 123geldbesparen op klantcontact en sales.

harald@123geldbesparen.nl
06 – 42.17.16.16

Bonnie Allart

Bonnie Allart is bouwkundig ingenieur en eigenaar van Bonstaete. Bonstaete is een opleidingsinstituut op het gebied van o.a. vastgoedmarketing en energielabels.

Bonnie draagt zorg voor social media & website.

bonnie@123geldbesparen.nl
06 – 41.81.81.98

‘Ik was als kind al bezig met het milieu. Mijn snoeppapiertjes en vaak ook ander rondslingerend afval stopte ik netjes in de prullenbak. Door de jaren heen heb ik er altijd voor gezorgd dat ik een bijdrage aan een beter milieu ben blijven doen. Op zakelijk vlak bijvoorbeeld via de EPA-opleidingen (energielabels). Maar mijn wens was toch wel om meer mensen te betrekken in energiebesparing. Met 123geldbesparen doe ik dat: 123geldbesparen helpt woningeigenaren op een makkelijke manier met het verduurzamen van hun woning en dat terwijl hun woonlasten omlaag gaan.

123geldbesparen is laagdrempelig gemaakt zodat we met zijn allen zonder veel moeite toch ons steentje bijdragen. Veel steentjes maken namelijk al snel een grote berg.’